O PODJETJU

Podjetje BRANIK PRVI  d.o.o. je ustanovljeno leta 2004.

Sedež: Rimska cesta 11, Ljubljana

Direktor in ustanovitelj: Branko Jandrić

Ustanovni kapital podjetja:  551.670,00 EUR

Matična številka:   1876503000

Davčna št.:  79266649

Polni naziv podjetja: BRANIK PRVI d.o.o., nepremičnine bios

 

DEJAVNOSTI PODJETJA BRANIK PRVI d.o.o.

Osnovna dejavnost podjetja je promet z nepremičninami. Delujemo na področju celotne Slovenije. S svojim delovanjem smo prisotni tudi na trgih republik nekdanje Jugoslavije kjer v sodelovanju z tamkajšnjimi strokovnjaki s področja prava,  nepremičninskega prava in prometa z nepremičninami ter izvedenci in cenilci ustvarjamo tim, ki je sposoben za stranko (beri klienta) urediti vse v povezavi z nepremičninami. rešujemo tudi pravice razseljenih oseb in oseb, ki jim je premoženje bilo na kakršenkoli način odvzeto tekom vojne ali pozneje.

V domačem Slovenskem prostoru smo, v sodelovanju z strokovnjaki na področju prava, nepremičninskega prava, cenilci in izvedenci, geodeti in drugimi strokovnjaki, ustvarili vodilno vlogo pri reševanju težav lastnikov nepremičnin povezanih z vpisom nepremičnine v katastrske evidence, prilagoditev vpisov novi zakonodaji, vzpostavljanje in vpisovanje etažne lastnine, reševanje bremen.

V prometu z nepremičninami sodelujemo z več domačimi in tujimi Bankami ter za stranko skušamo pridobiti najbolj ugodna hipotekarna posojila za nakup nepremičnin ali pa samo potrošniška posojila.   V primeru, da naša stranka postane nezmožna odplačevanja najetega posojila ji pomagamo rešiti nastalo situacijo na način, da posredujemo pri reprogramiranju posojila, urejanje začasne prekinitve plačanja (moratorij) ali, če je plačilna nesposobnost trajna, s prodajo nepremičnine, poplačilom terjatve in nakupom cenejše nepremičnine.

V želji, da svojim strankam ponudimo čim več udobja in s tem povečamo svoj vpliv na tržišče smo letu 2007 začeli s raziskovanjem na področju ogrevanja, saj smo dojeli, da je ogrevanje strošek, ki hudo bremeni vsak proračun posebej družinski. Tako smo na trg  ” izstrelili” peči VULKAN, ki s svojo obliko, velikostjo in delovanjem dajo upanje, da so za ogrevanje prostora možne tudi drugače rešitve od klasičnih kakršne danes poznamo posebej pa, da so te možnosti lahko cenejše in enostavnejše. O pečeh VULKAN NAJDETE VELIKO NAPISANEGA NA TEJ STRANICI.