VULKAN

OGLEJTE SI:  Katalog Vulkan

PEČI VULKAN
Predstavljajo največji dosežek znanosti na področju termotehnike. Ekonomičnost ogrevanja s pečmi VULKAN je bistveno višja kot pri katerem koli drugem sistemu ogrevanja. Z močjo 0,5 -25 kW ogreva prostor velikosti do 80 m2 do 450m2. Zaradi izrazito malih dimenzija, enostavnega in zanesljivega delovanja ter neznatnih stroškov vzdrževanja, peči VULKAN predstavljajo nepogrešljiv proizvod za ogrevanje stanovanj, počitniških hiš, manjših stanovanjskih hiš delavnic poslovnih prostorov. Delujejo na elektriko – enofazni, dvofazni in trofazni tok. Konstrukcija in način delovanja peči ne dopuščata možnosti okvar.
AMFORA
– mini TA peči-
Namenjena je za ogrevanje stanovanj, poslovnih prostorov hiš oziroma zagrevanje dnevnih prostorov v prehodnem obdobju. S svojim videzom Amfora bo naredila vaš dom, poslovni prostor, delavnico ali studio prijetnim. Deluje po principu termoakumulacijske peči. Notranja obloga omogoča zadrževanje toplote 4 ure po izklopu elektrike. Deluje z močjo 1.500 W in zagreva prostor velikosti 60m3 oziroma 30 m2 pod pogojem, da je prostor kvalitetno izoliran.
Ogrevanje s Amforo je bistveno ceneje od drugih načinov ogrevanja.
Električne peči za centralno kurjavo že od 451 €

Električne peči tipa vulkan so namenjene za ogrevanje stanovanj, hiš, delavnic in poslovnih prostorov različnih velikosti.

Lastnosti:

-         ekonomičnost, približno  10%  do 30%  prihranek energije v primerjavi z drugimi načini ogrevanja

-         delovanje brez hrupa (med delovanjem ne ustvarja nobenega zvoka)

-         majhne dimenzije, lep dizajn

-         zanemarljivi stroški vzdrževanja i (potrebno je le 1 krat letno zamenjati tekočino)

-         dolga življenjska doba

-         enostavna montaža

-         za montažo ne potrebujemo posebnega prostora, dovoljenj za montažo, dimnikov, zračnikov.  Peč je možno montgirati v sanitarijah, pod stopniščem, na hodniku, pod pomivalnim koritom.

Pojavlja se v različnih modelih peči: Vulkan EKONOMIK 03, VULKAN 2F, VULKAN 3F,  VULKAN 9F.

Izdelamo vam lahko celotno centralno napeljavo.